Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 77
 Görüntüleme 101
 İndirme 38
Sanal Kaytarma ve Demografik Özellikler Açısından Farklılıklar: Otel İşletmelerinde Bir Araştırma
2014
Dergi:  
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

Nowadays businesses, including hotels, are increasingly using and adopting information and communication technology. Technology interaction with hotel staff has potential of personal use of technology and internet (which is called cyberloafing). The aim of this study is to analyze whether there are statistically significant differences among cyberloafing activities in hotel industry in terms of demographic features. Self-administered 278 questionnaires were distributed to four and five star hotel employees in Nevşehir region. Results of data analyses, based on 211 valid responses, indicated that there were significant differences between cyberloafing behavior and education level, position in the hotel, and department worked. The study showed that as education level increased, minor cyberloafing activities increased; as working position increased serious cyberloafing activities increased compared to lower level employees; and employees at housekeeping department revealed higher minor cyberloafing activities compared with the other departments. 

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler


Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi

Alan :   Filoloji

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 670
Atıf : 4.487
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini