User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 13
 Downloands 3
I. DÜNYA SAVAŞI ÖNCESİ RUSYA’NIN TÜRKİYE’YE YÖNELİK EMELLERİNİN TÜRK BASININDAKİ YANKILARI
2008
Journal:  
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
Author:  
Abstract:

Rusya’nın XIX. Yüzyıl boyunca Kafkasya ve Balkanlar üzerinden Akdeniz’e inme politikası, en fazla Osmanlı Devleti’ni etkilemiştir. Rusya bu hedefine ulaşmak için batıda Boğazları ele geçirmek isterken, Kafkasya’da ise Ermeni meselesi gibi çeşitli unsurları devreye sokmaya çalışmıştır. Böyle bir ortamda I. Dünya Savaşı’na girilmiş, yaşanan bu süreç Türk basını tarafından geniş bir şekilde ele alınmıştır. Türk gazetelerinde Rusya’nın Osmanlı Devleti’ne yönelik emelleri, Ermenileri kullanma teşebbüsleri ve özellikle Kafkasya’daki Müslümanlara reva gördüğü kötü muameleden bahsedilmektedir. Bu makalede yukarıda bahsedilen hususlar uluslararası ilişkiler de gözetilerek ele alınmıştır.

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Karadeniz İncelemeleri Dergisi

Field :   Güzel Sanatlar; Mimarlık, Planlama ve Tasarım; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Journal Type :   Ulusal

Metrics
Article : 369
Cite : 556
Karadeniz İncelemeleri Dergisi