Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 35
 İndirme 9
Ahmet Oktay’in Gozunden 1960’larda Turk Basininda Siyasi Kamplasma
2018
Dergi:  
FSM İlmî Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Ahmet Oktay, Cumhuriyet devri Türk edebiyatında şiirleriyle olduğu kadar, şiir ve

Anahtar Kelimeler:

Political Camp In The Turkish Press In The 1960s From The Eye Of Ahmet Oktay
2018
Yazar:  
Özet:

ahmet oktay republication as poetry in turkish literature and

Anahtar Kelimeler:

The Political Polarisation In The 1960’s Turkish Press Through The Eyes Of Ahmet Oktay
2018
Yazar:  
Özet:

Ahmet Oktay is an author, who is remarkable with his poems in the Turkish literature, as well as his critiques on poetry, novel and who is also known with his studies, reviews on popular culture, social change and Turkis press. Oktay works in several newspapers and in TRT; in the meantime he witnesses the development process of Turkish press; he makes also evaluations with regard to the past and future of this process. In this study, the reflected dimensions of political polarisation in the Turkish society during 1960s on Turkish press will be tried to be examined, by looking at Ahmet Oktay’s book Toplumsal Değişme ve Basın. This period, which witnessed many conflicts of Turkish political life will be tried to be revealed through Ahmet Oktay’s critical research and his critical approach.

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler




FSM İlmî Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi

Alan :   Güzel Sanatlar; İlahiyat; Mimarlık, Planlama ve Tasarım; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 897
Atıf : 2.094
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini