Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 26
 İndirme 3
Journalism In The Age Of Digital Autocracy: A Comparative Asean Perspective
2022
Dergi:  
Journal of ASEAN Studies
Yazar:  
Özet:

Abstract Cyber authoritarianism is on the rise globally. Governments around the world are seeking innovative ways to monitor, surveil, censor and persecute government critics, activists and journalists. Southeast Asia is an especially hostile environment for journalism online: its governments have regularly investigated, arrested and convicted ordinary citizens for their online activities. The region also remains one of the most dangerous places for journalists in the world. This raises the question of if and how news organisations survive and thrive in this increasingly repressive environment. The study draws on original survey and interview datasets of 52 digital news organisations in Indonesia, Malaysia, Philippines and Thailand conducted as part of the 2021 Inflection Point International project on digital media entrepreneurship in Latin America, Southeast Asia and Africa. We argue that digital news organisations in Southeast Asia continue to report and investigate politically and socially sensitive issues despite the high risks for state repression. They are motivated by their belief in providing public good and supporting civic engagement. The findings in this study provide concrete empirical evidence that digital authoritarianism does not exert downward pressure on critical journalism.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Journal of ASEAN Studies

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 37
Atıf : 25
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini