Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 77
 İndirme 37
The Evaluation Of Political Communication Strategies in Social Media According To Content Differences
2016
Dergi:  
International Journal of Social Sciences and Education Research
Yazar:  
Özet:

The development of new information technologies increase the power of social media as a political communication tool day by day. The main features which seperates social media from tradional media are concurency, interaction, user oriented content, the active recevier model. So, the social media has been an active vehicle which is easy to reach and cheap for reaching the target market for political acitivities. These specific features which social media have are literally important not only for political organizations but also economical establishments. Social media is a vital vehicle for political campaign strategies and public relations for all kind of organizations. In this research, USA President: Barack Obama and President of Republic of Turkey: Recep Tayyip Erdogan’s social media usage practices in Facebook as a part of their polutical communication strategies are examined. According to the results of this study, it is aimed to be analysed the reflection of two different political culture and country interaction in social media. The purpose is this study is making a comparision of Facebook usage practices between USA president Barack Obama and Republic of Turkey Recep Tayyip Erdogan. The messages which is taken at this context are analysed according to political communication methods and practices.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










International Journal of Social Sciences and Education Research

Alan :   Eğitim Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 950
Atıf : 3.192
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini