Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 81
 İndirme 35
Göçle Gelen Okul Öncesi Dönemi Çocukların İlkokuma-Yazma Becerilerine İlişkin 1. Sınıf Öğretmenlerinin Görüşleri
2013
Dergi:  
Mersin University Journal of the Faculty of Education
Yazar:  
Özet:

Abstract enThe Opinions of the 1st Grade Primary School Teachers On First Reading-Writing Skills of the Immigrant Students. This research was made on the basis of the respective opinions of the 1st Grade Teachers of Primary Education in the densely immigrant-receiving parts of the City of Mersin for determining what the first reading-writing skills of the students therein were in relation with their status on whether they had received pre-school education, or not. Survey model was used in the study for determining the actual condition. Study group of the research is comprised of 54 1st Grade Teachers of Primary Education in the densely immigrant-receiving parts of the City of Mersin. The data, having been received during the research by means of the open-ended questions, were examined, and interpreted by way of content analysis. Content analysis is a systematic analysis of written and verbal materials. The findings obtained in the study can be summarized as follows: ,according to the opinions of the teachers, students who went to pre-school are more successful in reading, writing, and sight reading compared to the student who did not. According to the opinions of the teachers, students with pre-school education in the immigrant-receiving parts of the city have been found more successful in reading-writing in comparison to those lacking pre-school education. Available findings show parallelism with similar previously conducted researches.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler




Mersin University Journal of the Faculty of Education
Mersin University Journal of the Faculty of  Education