Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 80
 İndirme 21
Stakeholder Views On Early Literacy and Reading and Writing Acquisition In The Preschool Period
2021
Dergi:  
Eğitimde Nitel Araştırmalar Dergisi
Yazar:  
Özet:

This research aims to reveal stakeholder views on early literacy and reading and writing acquisition in the preschool period. It is a case study conducted with the descriptive survey model. The research participants consisted of academics, primary school teachers, early childhood education teachers, primary school teaching students, and prospective early childhood education students. Five semi-structured interview forms were used as the data collection tool. The data were analyzed through content analysis method. The results indicate that stakeholders have a flexible approach to teaching reading and writing in the preschool period and support early literacy education. The roles that early childhood education teachers, preschool education institutions, and parents should play, are presented. It is recommended to increase the cooperation of stakeholders having an essential role in literacy skills development and to reshape the pre-service and in-service training related to early literacy.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Eğitimde Nitel Araştırmalar Dergisi

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 382
Atıf : 3.924
2023 Impact/Etki : 0.2
Eğitimde Nitel Araştırmalar Dergisi