Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 1
Décalege Of Inclusive Models Of The Older Adult Population In Rural Public Policies: A Comparison Based On Demand In Ecuador
2017
Dergi:  
methaodos.social science journal
Yazar:  
Özet:

In this paper, we analyze the performance of the Ecuadorian model of inclusive care for the elderly population. Specifically, in an rural area of the coast, and through a concrete provincial demand. That maintains very specific rural characteristics. His older population is very demanding, which require appropriate responses in provincial Public policies. All this in a new Administrative model (Sumak kawsay). The new model of management requires Best practices and appropriate testing models, observing potentially applicable foreign systems, such as the Spanish case. These models barely meet the decolonial demands. Hence, any comparison must take a position on the demand and model. In this case, rural inclusion in Ecuador.

Anahtar Kelimeler:

0
2017
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






methaodos.social science journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 305
Atıf : 6
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini