Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
Yerel Yonetimlerde Yonetisim: Marmara Bolgesi Buyuksehir Belediyelerinin Web Sayfalari Uzerine Karsilastirmali Bir Analiz
2016
Dergi:  
AJIT-e: Academic Journal of Information Technology
Yazar:  
Özet:

Belediyeler, günümüzde ulaşım, eğitim, kültür sanat, gıda, sağlık, sosyal hizmetler, çevre ile ilgili her türlü hizmetlerin yanı sıra başarılarını arttırmak için her türlü medya aracının yanı sıra web ortamının ve akıllı telefon aplikasyonlarının tüm mecralarından yararlanma yolunda gayret göstermektedirler. Etkili yönetim ve yönetişimin ‘Şeffaflık/Katılımcılık/Hesap Verebilirlik’ kriterlerini de göz önünde bulundurarak seçmenle, hizmet bölgesindeki vatandaşla interaktif biçimde iletişime geçme ve feedback alabilme politikalarını hayata geçirmektedirler. Bilgi ve teknoloji çağında belediyeler yüzyüze iletişimin yanı sıra iletişim teknolojilerinin tüm olanaklarından faydalanmak zorundadırlar.

Anahtar Kelimeler:

Governance In Local Governments: A Comparative Analysis Over The Web-sites Of Metropolitan Municipalities Of Marmara Region
2016
Yazar:  
Özet:

Municipalities, these days, spend the most effort in serving the community in the fields of transportation, education, culture and arts, nutrition, health-care, social services, environmental services while putting the major focus of interest in the emerging field of utilizing all media tools in regards to taking advantage of web portals and smart phone applications. In this globe, effective management and governance take transparency/participation/ accountability into account while communicating with the voters, thereby interrelating interactively with the citizens while getting feedback from them within the regions being served. In the era of knowledge and technology, municipalities aim to make use of face to face communication while keeping in mind that most recent communication technologies should be utilized.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








AJIT-e: Academic Journal of Information Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 332
Atıf : 1.846
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini