Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 40
 İndirme 8
Millî Mücadele Döneminde Savaş Edebiyatımız
2008
Dergi:  
FSM İlmî Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Türk milleti bir ölüm kalım savaşı vermiş, ordu -millet el ele milli bir mücadele içine girmiştir. Ölüm kalım mücadelesi verirken bir yandan da yazarlarımız savaşın sıcaklığını hissettiren yazılar yazmışlar, bu şekilde cephe gerisinden savaşan askerlerimize cesaret ve kuvvet vermişlerdir. Her milletin bir savaş edebiyatı ve bu edebiyat ürünlerini topladığı bir kütüphanesi olduğunu belirten yazarlarımız, bizim de savaş edebiyatı eserlerimiz ve bir kütüphanemiz olması gerektiğini ısrarla savunmuşlardır.

Anahtar Kelimeler:

Our War Literature In The National Struggle
2008
Yazar:  
Özet:

Turkish National was giving the struggle of living and death, the army an the people was going into a national struggle hand in hand. While The Turkish people had been struggling for living and death, our writers had been writen about the heat of the war and had been given courage and strength to our soldiers from the back of the fronts by this way. The Turkish writers who noticed that all the nations has a war literature and has a library that includes the products of this literal kinds, insist on setting up a this kind of library.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












FSM İlmî Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi

Alan :   Güzel Sanatlar; İlahiyat; Mimarlık, Planlama ve Tasarım; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 897
Atıf : 2.097
FSM İlmî Araştırmalar İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi