Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 43
 İndirme 10
Effects of explicit corrective feedback on writing skill: A private middle school example
2022
Dergi:  
The Literacy Trek
Yazar:  
Özet:

This study investigates and discusses the effects of explicit corrective feedback (ECF) on foreign language writing skills. In the process of learning a second language, the ability to write is one of the most important skills for gaining meaningful access to the target language. ECF is an indispensable part of practising writing while learning a second language. Despite the importance of ECF in language learning, many scholars often neglect the idea by accepting it as a behaviourist technique. The article first focuses on the definition of ECF and then reviews various research in the field. Besides, it discusses the research findings of the writing tasks applied to 43 private middle school students (B1 level) taking 5 subcategories into consideration. The study concludes that the research findings reveal a significant correlation between explicit corrective feedback and improving writing skills.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








The Literacy Trek

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 99
Atıf : 88
The Literacy Trek