Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 20
 İndirme 9
Ortaokul Ogrencilerinin Blok Temelli Programlamaya ve Bilgi İslemsel Dusunme Becerilerine Yonelik Oz-yeterlik Algilari
2022
Dergi:  
Eğitimde Kuram ve Uygulama
Yazar:  
Özet:

This study examined secondary school students’ self-efficacy perceptions related to block-based programming and computational thinking skills. 256 secondary school students comprised the study’s sample, and a correlational research design was utilised in the study. The study’s data collection tools consisted of a personal data form, Self-Efficacy Perception Related to Block-Based Programming scale, and Self-Efficacy Perception for Computational Thinking Skills scale. As a consequence of the research, researchers concluded that students’ self-efficacy perceptions related to block-based programming and computational thinking skills was moderate and that these two variables had a moderate and statistically significant positive relationship.

Anahtar Kelimeler:

Secondary School Students’ Self-efficacy Perceptions Related To Block-based Programming and Computational Thinking Skills
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Eğitimde Kuram ve Uygulama

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 564
Atıf : 2.484
2023 Impact/Etki : 0.343
Eğitimde Kuram ve Uygulama