Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 6
 Görüntüleme 39
 İndirme 11
Language Teaching and Its Contexts
2013
Dergi:  
Iranian Journal of Language Teaching Research
Yazar:  
Özet:

The title of this new journal provides opportunity to review the many contexts which need to be taken into account in reflecting upon foreign language teaching. These contexts include the educational, the fact that much language teaching takes place within general educational and often compulsory educational settings and institutions. Learners thus encounter foreign languages alongside other languages – their language of the home, the official language of the country, languages of minorities and others – and this needs to be part of the thinking about learning and teaching. Furthermore, since language is the tool for learning throughout life and especially in educational institutions, where the languages of other subjects are languages in themselves which learners have to learn if they are to be successful in education, teachers of all subjects need to be aware of language as the tool of learning. Yet another issue is the relationship of language teaching with citizenship education and the development of ‘intercultural citizenship’. The title of the journal also refers to ‘research’ and here too there is potential for reflection on the modes and paradigms of research which are relevant to investigating language teaching and learning. Distinctions of quantitative and qualitative research are misleading and need to be reviewed. The higher order distinctions are between research which seeks explanation, that which seeks understanding and that which involves advocacy. 

Anahtar Kelimeler:

0
2013
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler




Iranian Journal of Language Teaching Research

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 318
Atıf : 449
Iranian Journal of Language Teaching Research