Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 61
 İndirme 18
Return and Volatility Spillover Between Emerging Stock Markets and Precious Metals
2018
Dergi:  
Ege Akademik Bakış Dergisi
Yazar:  
Özet:

This study aims to reveal the return and volatility spillovers between developing/emerging country stock market indexes and precious metals that investors recently have concentrated on issues such as portfolio diversification and hedging. As a result of the multivariate VAR-EGARCH analysis, negative information shocks for precious metals have been found to be more dominant. It is proved that from gold returns to the equity markets of Indonesia, India, Brazil, Turkey have positive spillover, also from Brent oil returns to the equity markets of India, Brazil, Turkey have negative return spillover. The only market in which both of precious metals have positive return spillover has been the South African market. According to the results of the model’s variance equation, there is no volatility spillover to the Turkish equity markets from precious metals therefore the result is that Turkish equity market is stronger compared to other countries’ markets.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Ege Akademik Bakış Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.121
Atıf : 4.689
Ege Akademik Bakış Dergisi