Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 101
 İndirme 8
Displaying Of Data’s Of Developed Environmentally Intelligent Systems Using Wireless Sensor Networks On Android Platforms
2017
Dergi:  
PressAcademia Procedia
Yazar:  
Özet:

Wireless Sensor Networks consist of large number of tiny sensor nodes. Each sensor node has communication, sensing and computing capabilities. These sensor nodes perform the environmental measurement tasks with the cooperation. Intelligent systems can be developed using these sensor nodes. Also, the number of mobile applications used in the display of intelligent systems has increased rapidly in recent years. As a result of this rapid increase, displaying and control of data over these mobile platforms have also begun. In this study, a wireless sensor network that detects the environmental data has been established using WiSeN sensor nodes. In addition, a mobile application has been developed to monitor the data’s. This study brings innovation to the monitoring of environmental data’s.  

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






PressAcademia Procedia

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.112
Atıf : 670
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini