Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 310
 İndirme 52
Uygur Atasözleri
2020
Dergi:  
Dil Araştırmaları
Yazar:  
Özet:

Türkiye toprakları dışında, farklı ve uzak coğrafyalarda varlığını sürdüren Türk halklarının tarihi, dili, kültürü ve edebiyatı üzerine bilimsel bir bakışla hazırlanacak her tür çalışma gerek soydaşlarımızı daha yakından tanıma imkânı sunması gerekse taşıdığımız ortak değerlerimiz ile tarihî ve kültürel bağlarımızın bilincine varılarak ortaya çıkarılması bakımından büyük öneme sahiptir.

Anahtar Kelimeler:

The Assured
2020
Yazar:  
Özet:

Except for the territory of Turkey, any kind of work that will be prepared with a scientific view on the history, language, culture and literature of the Turkish peoples who continue to exist in different and distant geographics has a great importance in terms of the discovery of our common values and our historical and cultural connections by getting to the consciousness.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Dil Araştırmaları

Alan :   Filoloji; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 626
Atıf : 1.285
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini