Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 37
 İndirme 1
The Impact Of Technological Innovation On The Performance Of Vietnamese Firms
2023
Dergi:  
Iranian Journal of Management Studies
Yazar:  
Özet:

Technological innovation applied in production processes, product quality, and new product expansion contributes to changing firm performance. Thus, this study was conducted to investigate the impact level of technological innovation on financial performance of Vietnamese firms. Data was collected from 8,960 firms for the period of 2015-2018. Pooled OLS, FEM, and REM were employed for processing data. The results showed that there was not enough evidence to state that technological innovation influences firm performance of small and medium firms but significant impacts were found on the performance of medium and large firms. The findings also illustrated that regional determinants affect technological innovation of firms in emerging countries in general and in Vietnam in particular. The results of this research imply that successful firms are constantly creating and distributing new technological innovation and rapidly applying it to new technologies and products to have a better performance.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Iranian Journal of Management Studies

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 429
Atıf : 314
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini