Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 37
 İndirme 20
Turk Devletleri Teskilati ve Daglik Karabag Zaferinin Yarattigi Firsatlar
2022
Dergi:  
Güvenlik Stratejileri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Along with Türkiye, there are languages of Azerbaijan in the South Caucasus, Kazakhstan, Uzbekistan and Kyrgyzstan in Central Asia that comes from the same Ural-Altaic language family and these languages are all related to each other. Together with this language union, the process of Cooperation Summits of Turkic-Speaking Countries started in 1992 to ensure cultural unity and solve economic and political problems by coming together. This process transformed into the Turkic Council in 2009, and the foundation of organizational integration was laid. However, the expectation in the relations among these states is not just a common language or historical or cultural integration but a common political and economic decoupling. At this point, full organizational integration has only occurred with the Organization of Turkic States in 2021. The most important development affecting the process leading to the organizational integration in question is the Second Nagorno-Karabakh War. The conclusion of this war in favour of Azerbaijan, together with the Organization of Turkic States, has become a major step towards Turkic integration. Even though the subject of this study is the Organization of Turkic States, the main purpose of the study is to examine how the Second Nagorno-Karabakh War affected this organizational integration.

Anahtar Kelimeler:

Organization Of Turkic States and The Opportunities Created By The Nagorno-karabakh Victory
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler
Güvenlik Stratejileri Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 314
Atıf : 1.691
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini