Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 33
 İndirme 16
Türkiye’deki Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Çalışmaları Bağlamında ‘ı. Uluslararası Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Kongresi’ (2016) Üzerine Bibliyometrik Analizler
2016
Dergi:  
Tokat İlmiyat Dergisi
Yazar:  
Özet:

This article provides information about the bibliometric analyzes on First International Congress on Religious-Spiritual Counselling & Care, held in İstanbul in 2016. The aim of this article, using various qualitative parameters, is to contribute to the literature of this field by presenting the general characteristics of the mentioned congress in every aspect. In the article, doing the frequency and percentage distribution analyses of the presented papers at the congress and on the data on the participants, it has been ultimately determined that (a) 121 scientific activities in total were carried out during the congress; (b) 118 papers in total were presented; (c) 105 of them were oral presentations while the other 13 ones were poster presentations; (d) the vast majority (74%) were prepared in theoretical approach; (e) the most used (73%) data collection method were document review method; (f) the majority of the participants (72%) in the congress with a total of 215 were domestic ones.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Tokat İlmiyat Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 292
Atıf : 383
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini