Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 14
 İndirme 3
Our Strategy In A Patient With Spontaneous Retroperitoneal Hemorrhage and Deep Venous Thrombosis Of The Left Lower Extremity
2022
Dergi:  
The Turkish Journal of Vascular Surgery
Yazar:  
Özet:

A 47-year-old female was admitted to our clinic with severe pain in the lower abdomen, lumbar region, and left lower extremity. Contrastenhanced computed tomography showed an irregular and heterogenous soft tissue mass in the inferior of left kidney, and pelvic varicosities. Emergency exploratory laparotomy revealed multiple venous bleeding in the pelvic veins and left internal iliac vein. Bleeding from veins was unable to be stopped by direct suturing. Therefore, distal of the left common iliac vein, proximal of the left external iliac vein, and left internal iliac vein were ligated. The postoperative follow-up period was uneventful. In conclusion, retroperitoneal venous hemorrhage accompanied by deep venous thrombosis of the lower extremity is a serious condition with high morbidity and mortality. Timely surgical and medical treatment is life-saving.

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












The Turkish Journal of Vascular Surgery

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 81
Atıf : 129
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini