Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 28
Myotis Myotis’ de (chiroptera: Vespertilionidae) İmplantasyonun Histolojik Olarak İncelenmesi
2011
Dergi:  
Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu çalışmada, Myotis myotis türü yarasalarda implantasyon histolojik olarak ışık mikroskobunda (Olympus BX51) incelenmiştir. Dişi yarasa örnekleri Kırklareli’ de bulunan Koyunbaba Mağarası’ndan yakalanmıştır. Myotis myotis türü yarasa örneklerinin uteruslarından alınan histolojik kesitler, Hematoksilen-Eosin (Mayer’s), Gomori trichrome ile boyanmış ve incelenmiştir. Myotis myotis’de uterus bicornis’ dir ve implantasyonun uterusun sağ boynuzunda gerçekleştiği gözlenmiştir. Embriyonik disk amnion boşluğunun taban kısmında yer almıştır. Trofoblast, sitotrofoblast ve sinsisyotrofoblast tabakalarına farklılaşmıştır.

Anahtar Kelimeler:

Myotis Myotis’de (chiroptera: Vespertilionidae) Implantation Is Histologically Examined
2011
Yazar:  
Özet:

In this study, the implantation in the Myotis type myotis has been studied histologically in the light microscope (Olympus BX51). The female creature examples have been captured from the cave of the Sheep in Krklareli. The histological cuts taken from the uterus of myotis-type crusher samples have been painted and studied with Hematoxylene-Eosin (Mayer's), Gomori trichrome. Myotis myotis is the uterus bicornis and the implantation is observed in the right corner of the uterus. The embryonic disk is located in the bottom of the amnion space. Trofoblast, sitotrofoblast and sinsyotrofoblast layers are differentiated.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 145
Atıf : 45
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini