Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 52
 İndirme 2
Lubricated Friction and Wear Properties Of Ternary Zn-15al-(1-5)cu Alloys
2016
Dergi:  
Turkish Journal of Electromechanics & Energy
Yazar:  
Özet:

In this study, lubricated friction and wear properties of Zn-15Al-(1-5)Cu alloy were investigated using a block-on-disc type test machine. Friction and wear tests were carried out at an oil flow rate of 1 cm3h-1, a sliding speed of 2 ms-1 and a contact pressure of 6 MPa for a sliding distance of 108 km. The variations in the friction coefficient, working temperature and wear volume of the alloys with sliding distance, copper content were investigated. The friction coefficient and the working temperature of the alloys became almost constant after a sliding distance of approximately 20 km, following an initial decrease. The wear volume of the alloys increased with increasing sliding distance and became almost constant after a sliding distance of 60 km. Zn-15Al-3Cu alloy exhibited the lowest friction coefficient, working temperature and wear volume among the ternary Zn-15Al-(1-5)Cu alloys.

Anahtar Kelimeler:

Null
2016
Yazar:  
0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Turkish Journal of Electromechanics & Energy

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 78
Atıf : 40
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini