User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 90
 Downloands 23
Sufi Hermenötik: İbn Arabî’nin Yorum Felsefesi
2019
Journal:  
Dinbilimleri Akademik Araştırma Dergisi
Author:  
Abstract:

İbn Arabî (ö. 1240) İslam düşünce tarihinin önemli ve etkili şahsiyetlerinden biridir. İslam düşüncesinin sacayaklarından tasavvufta Şeyhü’l-ekber olarak bilinen İbn Arabî kendisinden önceki ilmî birikimi kendi zekâ ve marifetiyle yeni bir surette sonraki insanlara aktarmakta son derece başarılı olmuştur. Hakkında şerhler ve reddiyelerin fazlaca olduğunu bildiğimiz İbn Arabî’nin ifadeleri için, takipçileri, “yanlış veya eksik anlaşıldığını” söylerken, muhalifleri ise onun ifadelerinin gayet doğru anlaşıldığını ve İbn Arabî’nin maksadını aşan ifadelerle hatalı olduğunu iddia etmişlerdir. Bu nedenle böylesi tartışmalı ve aynı zamanda etkili bir âlim hakkında yapılacak her araştırma ve yazılacak her yeni eser bizatihi dikkate değerdir. 

Keywords:

Sufi Hermeneutic: Ibn Arabi's Review Philosophy Writers: Nasr Hâmid Abu Zayed, Çev., SEMİH CEYHAN, (Istanbul: MANA YAYINLARI, 2018)
2019
Author:  
Abstract:

Sufi Hermenötik: The Philosophy of Ibn Arab

Keywords:

0
2019
Author:  
Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles










Dinbilimleri Akademik Araştırma Dergisi

Field :   İlahiyat

Journal Type :   Uluslararası

Metrics
Article : 689
Cite : 2.924
Dinbilimleri Akademik Araştırma Dergisi