User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 75
 Downloands 29
Moda Endüstrisinde Duygusal Pazarlama Uygulamaları: Prada ‘a Therapy’ Örneği
2017
Journal:  
Journal of Academic Value Studies (JAVStudies)
Author:  
Abstract:

Tüketicilerin derin hislerine hitap eden duygusal pazarlamanın amacı; pozitif bir ruh halinden, sevinç ve kıvanç gibi daha güçlü duygulara kadar duygusal deneyimler yaratmaktır. Duygusal pazarlama süreci, uyarıcı ve durumların belli duyguları körükleyerek anlamlandırılması ve tüketicilerin bu sürece katılmak için gönüllüğü esas alınarak çalışmaktadır. Çoğunlukla farkında olmadan ve bilinçsizce gerçekleşen satın alma ve tüketim durumlarında duyguların ölçülmesi oldukça zordur. Ancak eğer duygular, alternatifler arasından seçimlere müdahil olursa kendisini daha hedonist ürünlere gereksinim biçiminde daha pragmatik bir şekilde ifade etmektedir. Bu pazarlamanın sonucu, daha çok keyif almak için araştırmadan kaynaklı sade tatmin değil; aynı zamanda bireylerin baştan çıkarılmalarını, ürünlerin ve hizmetlerin öznel farklılaşması mantığında kişiselleştirilmesini amaçlamaktadır. Lindstrom (2010), duygularımızın duyular aracılığıyla dikkatimizi çektiğini; bunun da karar verme süreçlerimizi etkilediğini vurgulamaktadır. Bu bağlamda Lindstrom, tüketicilerle duygusal bir bağ oluşturabilen markaların çok daha güçlü olduklarını savunmaktadır. Bunun yanı sıra, yirmibirinci yüzyılın başlarından itibaren yeni ve devrimci bir pazarlama aracı olarak ortaya çıkan moda filmleri, lüks markalar tarafından tüketicilerle bağ kurabilmek için benimsenmektedir. Bu araştırmanın amacı, duygusal pazarlamayı bir moda markası kısa filmi üzerinden irdelemektir. Bu çalışma kapsamında, lüks moda markalarından Prada’nın ‘A Therapy’ kısa filmi örnek olay olarak incelenmiştir.

Keywords:

Examples Of Emotional Marketing Applications Prada ‘a Therapy’ In Fashion Industry
2017
Author:  
Abstract:

the purpose of emotional marketing that caters to the deep sensations of consumers is to create emotional experiences from a positive mood to more powerful emotions such as joy and stereotypes, emotional marketing process warns and impairs certain emotions of situations and works based on the heart of consumers to participate in this process, mostly without being aware of and without consciousness, it is quite difficult to measure emotions in purchasing and consumption situations, but if emotions are included in the selections among alternatives, it expresses itself more pragmaticly in the form of the needs to the more hedonist products, as a result of this marketing, it is aimed to be able to be able to be able to be able to be able to be able to be able to create a lot of different ways of understanding of a more emotional research and to be inspired by a lot of our customers in a more emotional understanding of the fact that they have been inspired by a more emotional understanding of the projects, as well as well as a result of the fact that they have been inspired by the fact that they have a more emotional understanding of the fact that they have taken in the short-oftenustrobehavistrobehavistrobehavistrobehavieged in the

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles








Journal of Academic Value Studies (JAVStudies)

Field :   Filoloji; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Journal Type :   Uluslararası

Metrics
Article : 631
Cite : 1.691
© 2015-2024 Sobiad Citation Index