User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 59
 Downloands 34
“arap Bahari” Surecinde Uygulamali Dil: İletisim Araclari Baglaminda Siyaseten Anlam Degisimine Ugrayan Kavramlar
2016
Journal:  
İlahiyat Araştırmaları Dergisi
Author:  
Abstract:

Arap dili, Arap baharın olaylarında Mısır’da, Suriye’de, Libya’da, Tunus’ta ve Yemen’de büyük bir rol oynamaktadır. Ayrıca, Arap baharının devrimlerin yansıyan yeni kavramlar ve anlamlar ekleyerek büyük bir etkisi vardır. Bu çalışma, görülen ve okunan ve duyulan medya sitesinde muazzam bir şekilde yayılan ve Arap Baharı, Arap dili sözlüklerine kattığı yeni kavram ve anlamlardan bahsedecektir. Bu çalışmayı bu kavramları ve anlamları Arap baharının öncesindeki anlamını ve Arap baharı ile kazandıkları yeni anlamlarını dil bakımından metafor çerçevesinde tahlil edecektir.

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles






İlahiyat Araştırmaları Dergisi

Field :   İlahiyat

Journal Type :   Ulusal

Metrics
Article : 382
Cite : 411
© 2015-2024 Sobiad Citation Index