Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 32
 İndirme 1
Workplace Incivility and Organizational Citizenship Behavior: The Role of Burnout and Islamic Work Ethics
2020
Dergi:  
International Review of Social Sciences (IRSS)
Yazar:  
Özet:

Based on the conservation of resource theory, the current study aimed to investigate the mediating role of burnout between workplace incivility and Organization Citizenship Behavior. Moreover, the moderating role of Islamic Work Ethics has also been explored. Adopting time-lagged and multi-sources data collection approach, data (N=362) was collected through questionnaires from the employees of different organizations in Pakistan. Results supported the partial mediating role of Burnout. Moreover, the combined effect of incivility and IWE mitigated the strength of incivility on OCB. Considering IWE as resource, the managers would help employees to show higher degree of discretionary behavior.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Review of Social Sciences (IRSS)

Alan :   Eğitim Bilimleri; Güzel Sanatlar; Mimarlık, Planlama ve Tasarım; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 761
Atıf : 53
2023 Impact/Etki : 0.004
International Review of Social Sciences (IRSS)