Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 39
 İndirme 4
AIRBNB VE BLABLACAR KULLANICILARININ E-TİCARET SİTESİ VE ARAMA MOTORU İLGİLENİM DÜZEYLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
2022
Dergi:  
Finans Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Yazar:  
Özet:

Dijitalleşmenin ve iletişim teknolojilerinin hızlı gelişimi ile birlikte, tüketicilerin alışveriş kanalları da farklılaşmıştır. Son yıllarda, paylaşım ekonomisi platformlarının, dijital pazarlama kanalları üzerindeki etkisi de giderek artmaktadır. Airbnb ve BlaBlaCar platformları ile dijital ekonomi platformları oluşturmuş ve tüketicilere, her an her yerden alışveriş yapma imkanı tanınmıştır. Bilgiye ulaşmanın en pratik yollarını bize sunan arama motorları ise, paylaşım ekonomisi platformlarına ulaşmada kilit rol oynamaktadır. Arama motoru optimizasyonunu (SEO) sağlamak isteyen şirketler, tüketicilerin ilgilenimlerini iyi analiz etmelidirler. Çünkü tüketici ilgilenimi, tüketici davranışlarının anlaşılmasından önemlidir. Bu araştırma ile Airbnb ve BlaBlaCar platformlarına ilişkin; site trafiği, trafik akış kaynakları, referans siteler, performans, erişim, iyi uygulamalar, SEO skoru, en çok aranan anahtar kelimeler, tüketici etkileşimi ve ilgilenimi açısından incelenecektir.

Anahtar Kelimeler:

AIRBNB and BLABLACAR users' e-commerce site and search engine interest levels research
2022
Yazar:  
Özet:

With the rapid development of digitalization and communication technologies, consumer shopping channels have also varied. In recent years, the impact of the sharing economy platforms on digital marketing channels has also increased. With Airbnb and BlaBlaCar platforms, they have created digital economy platforms and recognized the possibility for consumers to shop everywhere at any time. The search engines that offer us the most practical ways to access information play a key role in accessing the sharing economy platforms. Companies that want to provide search engine optimization (SEO) should analyze the interests of consumers well. Because consumer interest is more important than understanding consumer behavior. With this research on Airbnb and BlaBlaCar platforms; site traffic, traffic flow sources, reference sites, performance, access, good practices, SEO score, the most sought-by keywords, consumer interaction and interest.

Anahtar Kelimeler:

A Study On E-commerce Site and Search Engine Involvement Level Of Airbnb and Blablacar Users
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Finans Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 408
Atıf : 1.486
2023 Impact/Etki : 0.257
Finans Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Dergisi