Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 2
Anayasa Değişikliği ve Çalışma Yaşamına Yansımaları-PANEL
2011
Dergi:  
Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi
Yazar:  
Özet:

derece önem arz ediyor. Yani toplu sözleşmede yetki belirlemesi konusu son derece önem arz ediyor. Dünya bunu nasıl yapıyor, dünya bunu hep yapıyor, gerek güç gösterisi ile yapıyor yani iktidar güç gösteriyor, işveren kendi gücünü kabul ettirebilmek için veya referandum süreci ile bu sorunu çözüyorlar. Böylelikle, sendikanın orada olup olmadığı referandum sonucu ortaya çıkmış oluyor. Böylelikle yetki meselesi kendiliğinden çözülmüş oluyor. Şimdi biz Türkiye için daha buralara gelebilir miyiz, şu anda erken gözüküyor. Ben kısa vadede Türkiye’de böyle bir yapı değişikliği yapılacağına inanmıyorum. Nitekim sevgili Genel Müdürümüz burada; Anayasa değişikliğinden sonra dört konfederasyon beraber bir çalışma yürüttük, yani anayasa değişikliğinin bizim çalışma hayatımızda, yani 2821 ve 2822 üzerinde neleri

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 781
Atıf : 4.091
2023 Impact/Etki : 0.4
Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi