User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
  Citation Number 1
 Views 8
 Downloands 2
Anayasa Değişikliği ve Çalışma Yaşamına Yansımaları-Açılış Konferansı
2011
Journal:  
Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi
Author:  
Abstract:

böyle bir kısıtlamanın kaldırılması şüphesiz uyum bakımından yararlı olmuştur. Ancak içtihatlarına ve uygulamalarına baktığımız zaman şu noktayı da tespit ediyoruz ki, özellikle 1982 Anayasasından sonra, Uluslararası Çalışma Konferansı’nda Türkiye, maalesef çok sık bir biçimde gündeme alınan, çok fazla eleştirilen ülkelerden biri olmuştur ve olmaktadır. Dolayısıyla, 87 sayılı sözleşmeyi de onayladıktan sonra 1993’ten sonra, elbette bu eleştiriler daha da çoğalmıştır. Ancak ilk yıllarda, aynı zamanda ayrı sendikalara birden fazla üye olamayacağına dair hüküm üzerinde ILO denetim organlarının fazla durmadıklarını, ısrar etmediklerini gözlemlemekteyiz. ILO'nun bu açıdan tenkitleri söz konusu olmuştur. Bu tenkitlere karşı Türkiye'yi temsil edenler, bu hükmün sadece yasalara değil, Anayasaya kadar girdiğini orada açıklama fırsatı bulmuş ve yapılan savunma da kanaatimce etkili olmuştur. Durup dururken anayasaya böyle bir hüküm girmez. Girmesi zorunlu muydu böyle bir ayrıntının? Benim kanaatimce hayır. Girme zorunluluğu yoktu. Ama oraya da böyle bir ifadenin konulması da durup dururken olmamıştır. Bunun nedeni, hala tartışma konusu olan

Keywords:

Citation Owners
Attention!
To view citations of publications, you must access Sobiad from a Member University Network. You can contact the Library and Documentation Department for our institution to become a member of Sobiad.
Off-Campus Access
If you are affiliated with a Sobiad Subscriber organization, you can use Login Panel for external access. You can easily sign up and log in with your corporate e-mail address.
Similar Articles












Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi

Field :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Journal Type :   Ulusal

Metrics
Article : 781
Cite : 4.081
Sosyal Siyaset Konferansları Dergisi