Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 15
 İndirme 3
İÇSEL DESTİNASYON PAZARLAMASI: BİR ÖRNEK OLAY ÇALIŞMASI
2019
Dergi:  
Pamukkale University Journal of Social Sciences Institute
Yazar:  
Özet:

Destinasyonun içiçe geçmiş karmaşık yapısı dolayısıyla pazarlanması işbirliği gerektirdiğinden, Destinasyon Pazarlama Örgütleri bu amacı gerçekleştirmeye yarayan üst yapıyı temsil etmektedir. Tarafsız bir örgüt olarak destinasyon pazarlama örgütleri turistleri ve yatırımcıları destinasyona çekecek, aynı zamanda doğru bir destinasyon tecrübesi yaratacak işbirliği çalışmalarını yürütmektedir. Bu çalışmaları yürütürken paydaşların desteklerini almak ve güçlü bir sinerji yaratabilmek için içsel pazarlamaya ihtiyaç duyulmaktadır. Bu çalışma, içsel destinasyon pazarlama kavramını bir örnek olay çalışması ile açıklamayı amaçlamaktadır.

Anahtar Kelimeler:

Internal Destination Marketing: A Case Study
2019
Yazar:  
Özet:

Because marketing of destinations requires a collaborative approach based on a destination’s complex and nested nature, Destination Marketing Organisations (DMOs) aim to facilitate this notion. A DMO that is a non-party organisation and represents the tourism industry acts as a glue in terms of creating a favourable destination experience that attracts both tourists and investors. That glue among the stakeholders requires internal destination marketing (IDM) as a strategic tool to generate established support and a powerful synergy at the same time. This study will outline the dimensions of IDM by conducting qualitative analysis through a case study. 

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Pamukkale University Journal of Social Sciences Institute

Alan :   Güzel Sanatlar; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler; Spor Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.206
Atıf : 4.787
2023 Impact/Etki : 0.31
Pamukkale University Journal of Social Sciences Institute