Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
 İndirme 6
OS MEGA-EVENTOS ESPORTIVOS E AS POLÍTICAS PÚBLICAS DE ESPORTE E LAZER DE RESISTÊNCIA
2006
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
DOI:  
10.5007/%x
Özet:

Abstract This paper aims to contextualize the interests which move the national public politics related to sports and leisure when conducted by social-historical actors who see the sport area as a big business. It also aims to show some notes to build a sport and leisure project that assists the demands of a national and popular project. Keywords: sporting events – public politics – sport and leisure – national popular project Author Biography Paulo Ricardo do Canto Capela, Universidade Federal de Santa Catarina Professor do DEF/UFSC - Departamento de Educação Física da Universidade Federal de Santa Catarina; Coordenar do GECUPOM/ Futebol/ NEPEF/UFSC- Grupo de Estudos em Cultura Popular e de Movimento/ Futebol pertencente ao Núcleo de Estudos Pedagógicos em Educação Física; um dos coordenador do OLAESE – Observatório Latino Americano de Educação Física Saúde e Esportes. Downloads PDF (Português (Brasil)) Published 2006-01-01 Issue No. 27 (2006): Grandes Eventos Esportivos no Brasil Section Ponto de Vista License Os autores dos textos enviados à Motrivivência deverão garantir, em formulário próprio no processo de submissão:

Anahtar Kelimeler:

0
2006
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
DOI:  
10.5007/%x
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Motrivivência

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.095
Atıf : 10
Motrivivência