Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 11
 İndirme 6
ALMANYA’DA İLKOKUL SİSTEMİ
2019
Dergi:  
Milli Eğitim Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu makalede ilkokul eğitiminin Alman eğitim sistemi içerisindeki yeri konu edilmektedir. Çalışma ile ilkokul sisteminin işleyişi, kaynaklık etme iti- barıyla ilkokul öncesi ve sonrası eğitim kurumlarıyla olan ilişkiler ve öğretim programlarının yapısı gibi hususların Türk eğitim dünyasına sunulması amaçlanmaktadır. Eser, giriş kısmı hariç iki bölümden meydana gelmektedir. Alman eğitim sisteminin temel yapısı ve işleyişi giriş, Alman eğitim sistemi, okulların misyon ve karakteri, ebeveyn-okul ilişkisi, öğrenci taşıma ve sınıf dışı eğitim gibi hususlar birinci, Almanya’da ilkokul, ilkokula başlama yaşı ve sınıf öğretmeni ilkesi, öğretim programı ve eğitim düzeylerinden birbirine geçişler gibi hususlar ikinci bölümde ele alınmıştır. Anahtar Kelimeler: .

Anahtar Kelimeler:

PRIMARY SCHOOL SYSTEM IN GERMANY
2019
Yazar:  
Özet:

This article discusses the place of primary school education within the German education system. The aim of study and the functioning of the primary school system is to present to the Turkish educational world aspects such as the relations with primary and post-school educational institutions and the structure of teaching programs. The work is made up of two parts except the entrance part. The basic structure and function of the German educational system, the introduction, the German educational system, the mission and character of the schools, the parent-school relationship, student transport and non-class education are discussed in the second part aspects such as the first, the primary school in Germany, the age of starting to primary school and the class teacher's principle, the curriculum and the transitions from the educational levels. The Keywords:

Anahtar Kelimeler:

2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










Milli Eğitim Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.399
Atıf : 10.343
Milli Eğitim Dergisi