Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
Computational Study of EGR and Excess Air Ratio Effects on a Methane Fueled CAI Engine
2015
Dergi:  
International Journal of Automotive Engineering and Technologies
Yazar:  
Özet:

Bu kağıt metan yakıt kullanarak kontrollü otomatik ateşleme (CAI), dört zamanlı, tek silindirli motor, sayısal analizini sunmaktadır. Bu çalışmanın amacı gazı devridaim (EGR) oranı yanma, emisyon ve motor performansı nasıl etkilediğini egzoz belirlemektir. EGR oranları% 27,% 32,% 37 ve 1,0, 1,5, 2,0 ve 2,5 fazla hava oranlı kütleye göre% 42 olarak seçilmiştir. 570 K bir de silindir sıcaklığı emme valfi kapanış saati (IVC) kabul edildi ve 1500 rpm motor devir Tüm olgularda kullanıldı. Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği (CFD) kodu Fluent sayısal analiz için kullanılmıştır. Sayısal modelleme Renormalizasyon Grubu Teorisi (RNG) k- modeli kullanılarak, dikkate türbülans etkisi alarak çözüldü. Sonuçları-silindir basınç, sıcaklık, ısı salınım oranı, basınç yükselme hızı, yanma süresi, fren çalışmaları, belirli NOx ve CO emisyonları, ısıl verim ve özgül yakıt tüketimi üzerinde önemli etkilere sahip EGR oranı ve aşırı hava oranının bu artışa işaret etmektedir. Ayrıca, CAI yanma  EGR oranı fazla hava oranının düşük seviye (% 32 kadar) oldu (basınç yükselme hızı, yüksek sıcaklık değeri ve yüksek düzeyde snox emisyon artışa yol açmaktadır hızlı ısı salım oranı sonuçlandı 1 ve 1,5) değer. Düşük düzeyde snox emisyonu ile sonuçlanan CAI yanma elde etmek için, karışım fazla% 32 EGR oranını içeren veya yalın haline gelmelidir.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




International Journal of Automotive Engineering and Technologies

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 220
Atıf : 126
International Journal of Automotive Engineering and Technologies