Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 25
 İndirme 3
Employee Performance Through Improved Teamwork and Training at Lv8 Resort Hotel
2022
Dergi:  
Jurnal Ilmiah Manajemen Sumber Daya Manusia
Yazar:  
Özet:

The hotel industry before the COVID-19 pandemic experienced rapid development and growth. This study aims to analyze the effect of teamwork and training on employee performance at Lv8 Resort Hotel and the role of training as a mediator on the effect of teamwork on employee performance. This research was conducted at Lv8 Resort Hotel and data collection using a questionnaire. The research population is all employees who work at Lv8 Resort Hotel. The method of determining the sample using saturated sampling. All data collected using SEM-PLS analysis technique with Smart PLS 3.0. The results of this study indicate that teamwork and training have a positive and significant effect on employee performance, training has a positive and significant effect on employee performance and training acts as a partial mediator of the effect of teamwork on employee performance.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Jurnal Ilmiah Manajemen Sumber Daya Manusia

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 233
Atıf : 15
2023 Impact/Etki : 0.081
Jurnal Ilmiah Manajemen Sumber Daya Manusia