Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 38
 İndirme 3
Intervention by Invitation – When Can Consent from a Host State Justify Foreign Military Intervention?
2019
Dergi:  
Russian Law Journal
Yazar:  
Özet:

Несмотря на общий запрет на вмешательство в дела других государств, военные вмешательства, предпринимаемые с согласия принимающего государства, считаются допустимыми. Это подтверждается как в государственной практике, так и в международно-правовой доктрине. Однако для того, чтобы такие вмешательства были разрешены в определенных ситуациях, должны быть выполнены определенные требования. Согласие должно быть дано надлежащим органом, оно не должно быть искажено, оно должно предшествовать вмешательству, и оно должно быть дано четко и ясно. В данной статье рассматривается значение каждого из этих требований и рассматривается их применение в государственной практике. Кроме того, рассматривается возможность вмешательства в гражданские войны. Представлено в заключении статьи

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Russian Law Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 159
Atıf : 27
Russian Law Journal