Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
On Beşinci Yüzyılda Kotor'da Arberler
2022
Dergi:  
Journal of History and Future
Yazar:  
Özet:

Çalışma, Orta Çağ boyunca Boka e Kotorrit topraklarında Arberlerin varlığını özetlemeyi amaçlamaktadır. Yazar, bu karmaşık tarihsel dönemi kapsayan ilgili literatür aracılığıyla tarihçiliğin tüm konusunu ihtiyatlı bir şekilde analiz etmiştir. Makale, Kotor şehrinin tarihi ve Arberlerin Orta Çağ boyunca Adriyatik hattı üzerindeki bu önemli Akdeniz şehri ile ilişkileri hakkında bol miktarda bilgi sunmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

Arbers In Kotor During The Fifteenth Century
2022
Yazar:  
Özet:

The study aims to summarize the presence of Arbers in the territory of Boka e Kotorrit during the Middle Ages. The author has prudently analyzed the entire matter of historiography through the relevant literature that covers this complex historical period. The paper provides abundant information about the history of the city of Kotor and the relations of the Arbers with this important Mediterranean city on the Adriatic line during the Middle Ages.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Journal of History and Future

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 437
Atıf : 586
2023 Impact/Etki : 0.068
Journal of History and Future