Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 48
 İndirme 14
Interactive Whiteboards in Mathematics Spaces: An Examination of Technology Integration in an Urban Middle School
2017
Dergi:  
Contemporary Educational Technology
Yazar:  
Özet:

The purpose of this study was to examine the effects of integrating Interactive Whiteboard (IWB) technology on middle school mathematics achievement in an urban school. Propensity score matching was used to create a comparable control group in order to isolate the effects of IWB technology on mathematics achievement. An initial experimental group (n = 716) of ethnically diverse urban students receiving IWB instruction was matched to a control population (n = 856) based on propensity scores generated from demographic and ability data. Student achievement data were analyzed with 2 × 4 ANOVA to access treatment main effects and the effects of demographic variables such as gender, ethnicity, and ability. Ethnicity was a significant moderator of the effects. Specifically, a positive effect size was observed for White students, and the achievement gap was also reduced for Hispanic students. Implications for mathematics pedagogy with an IWB are provided based on these conclusions.

Anahtar Kelimeler:

null
2017
Yazar:  
0
2017
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Contemporary Educational Technology

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 404
Atıf : 890
2023 Impact/Etki : 0.167
Contemporary Educational Technology