Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 80
 İndirme 33
Purchasing Power Parity (ppp) Between China and The U.s.: An Empirical Comparative Case Study
2015
Dergi:  
Journal of Business Economics and Finance
Yazar:  
Özet:

 This study investigates the validity of Purchasing Power Parity (PPP) in explaining China's real exchange rate with regard to the US over the period 2000-2012. It applies traditional unit root tests, and the procedure developed by Zivot and Andrews and Lee-Strazicich to endogenously determine potential structural breaks. The results indicate that while the PPP hypothesis holds under China's former fixed (“pegged”) exchange regime, that, in the long run, it no longer holds under China's current managed floating exchange rate regime. In general, the findings lend support to the position that the exchange rate regime affects the validity of PPP theory for explaining exchange rates between countries.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Business Economics and Finance

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 315
Atıf : 337
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini