Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
Comparative Analysis Of Bank Lending To Non-financial Corporations Under The Conditions Of Inflation Targeting
2022
Dergi:  
EUREKA: Social and Humanities
Yazar:  
Özet:

The influence of the interest policy of the National Bank of Ukraine on the dynamics of lending to non-financial corporations during the period of using the monetary regime of fixed exchange rate and inflation targeting is considered. It has been proven, that the use of the symmetric corridor of the interest policy of the National Bank of Ukraine has a negative effect on the volume of lending to non-financial corporations, since high rates on deposit certificates of the National Bank of Ukraine create a risk-free and highly profitable instrument for the placement of bank assets, which discourages lending to the real sector of the economy. The absence of a connection between the interest rate policy and the dynamics of the consumer price index and the money supply during the period of inflation targeting is substantiated, which made it possible to prove the low level of effectiveness of the chosen monetary regime.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




EUREKA: Social and Humanities

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 353
Atıf : 68
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini