Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 27
 İndirme 2
Dimensions of Online Customer Engagement
2014
Dergi:  
Journal of Business Economics and Finance
Yazar:  
Özet:

Customer engagement is about emotional connection between businesses and customers, focusing on interaction with customers and customers’ value. The development of internet changes customers, extends options, changes the way consumers interact and communicate with companies. It is obvious that internet is a way to influence customers, building relationships with current and potential customers, provide after sales support. Engaging the customers is a primary driver of business success. The purpose of the paper is to define and measure online customer engagement by gathering data from customers who are using internet in shopping. By this purpose, an online customer engagement scale was developed and used, at the end of the factor analysis, it was found that customer engagement could be explained with trust, dedication and reputation dimensions.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Business Economics and Finance

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 315
Atıf : 445
Journal of Business Economics and Finance