Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 41
 İndirme 11
ENHANCING CREATIVITY IN THE COMMUNICATIVE LANGUAGE CLASSROOM THROUGH POETRY AS A LITERARY GENRE
2010
Dergi:  
Dil Dergisi
Yazar:  
Özet:

The purpose of this paper is to address the approaches and models of using literature as a language teaching tool and to suggest English teachers practical ideasabout how to integrate the experience of writing poetry as a tool of teachingEnglish especially to young learners and beginners. Poetry writing gives studentsan opportunity to transform their feelings into communicative force. As a literarygenre poetry is not different from any other linguistic performance. It is the productive use of linguistic structures in order to achieve communication. In recentyears language teaching methodology has been heavily influenced by theCommunicative Approach. This paper also focuses on the possibilities of poetrywriting in an interactive way through task-based learning activities in languageclasses. The aim of these activities is to maximise learners’ understanding of poetry by first allowing them to try writing their own poetry in an interactive task-basedlanguage learning environment and secondly to provide teachers opportunities touse poetry as a language teaching device by adapting or adopting these activities.Issues related to classroom implications are given at the end of the study

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Dil Dergisi

Alan :   Eğitim Bilimleri; Filoloji

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.641
Atıf : 4.253
2023 Impact/Etki : 0.2
Dil Dergisi