Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
 İndirme 2
SCHRÖDINGER EQUATION FOR PROPAGATION IN PHOTONIC CRYSTAL FIBERS
2016
Dergi:  
EUREKA: Physics and Engineering
Yazar:  
Özet:

The propagation of light in a guided medium is generally described by the Maxwell’s equations. For long lengths of fiber, the Nonlinear Schrödinger (NLS) wave equation is typically derived under a few approximations on the waveguide properties of the guiding medium. In theoretical physics, the nonlinear Schrödinger equation is a nonlinear variation of the Schrödinger equation. The propagation of the wave is a fundamental phenomenon occurring in several physical systems. It is a classical field equation whose principal applications are to the propagation of light in nonlinear planar waveguides and optical fibers to the Bose-Einstein condensates confined to highly anisotropic cigar-shaped traps in the mean-field regime. We will focus on the Schrödinger equation for signal propagation in photonic crystal fibers.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






EUREKA: Physics and Engineering

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 490
Atıf : 291
EUREKA: Physics and Engineering