Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 32
 İndirme 8
Analysis Of Physical Education and Sport Students’ Emotion Management Skills
2016
Dergi:  
Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu çalışma, Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda BESYO öğrenim gören Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü BEÖB , Antrenörlük Eğitimi Bölümü AEB ve Spor Yöneticiliği Bölümü SYB öğrencilerinin duygularını yönetme becerilerini incelemeyi amaçlamaktadır. Araştırmanın örneklemini 165’i kadın, 276’sı erkek olmak üzere toplam 441 gönüllü öğrenci oluşturmuştur. Ortalama yaşı 22.86±2.75 yıl olan katılımcıların 153’ ü SYB, 174’ü AEB ve 114’ü BEÖB öğrencilerden oluşmuştur. Bu çalışmada Çeçen 2002 tarafından geliştirilen “Duyguları Yönetme Becerileri Ölçeği” DYBÖ uygulanmıştır. Çalışmanın bulguları, erkek öğrencilerde AEB, BEÖB ve SYB bölümleri arasında “sorunlarla başa çıkma” alt ölçeği bakımından anlamlı farklılığın p

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Niğde Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi

Alan :   Spor Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 427
Atıf : 1.387
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini