Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 48
 İndirme 13
BASIC METHODOLOGICAL PRINCIPLES OF TEXT SELECTION FOR THE “HOME READING” COURSE AT A LINGUISTIC UNIVERSITY
2021
Dergi:  
Russian Linguistic Bulletin
Yazar:  
Özet:

The main goal of the “home reading” course is to develop student skills and needs for regular reading in a foreign language. Teaching a foreign language, especially in a linguistic university, involves the use of texts. Reading in a foreign language activates cognitive activity, forms a natural incentive to study, while the learning process becomes more interesting and entertaining. This article discusses the principles of choosing texts for home reading as well as the criteria for selecting them. The selection of texts from our point of view is based on the educational value of the text, authenticity, while also taking into account the information authenticity and regional value, genre diversity and volume, and the relevance of the works for students in terms of their content.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Russian Linguistic Bulletin

Alan :   Eğitim Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 990
Atıf : 278
Russian Linguistic Bulletin