Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 31
5 Years Old Girl With Stab Wound
2014
Dergi:  
Sakarya Tıp Dergisi
Yazar:  
Özet:

Child abuse is a kind of misuse or neglect which is happened on children under 18 years old. It includes all kinds of physical or emotional abuse, sexual abuse, negligence, delinquency, economic and any kind of exploitation which lead to real or potential damage to health, survival, growth, or dignity of child. Patient was a five-year-old girl who was brought to emergency service of Sina Hospital because of a penetrating wound in upper abdomen caused by her older sister. There was visceral perforation and it was repaired.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Sakarya Tıp Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 951
Atıf : 1.129
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini