Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 41
 İndirme 6
Portfolio Performance Evaluation Of Mutual Funds In The Republic Of Serbia
2020
Dergi:  
Serbian Journal of Management
Yazar:  
Özet:

The paper evaluates the performance of open-end mutual funds in the Republic of Serbia in the period 2011-2015, using various modelling approaches based on different models. The aim of this paper is to examine the theoretical, methodological and empirical validity of active portfolio management of mutual funds and to assess the presence of selection and timing abilities of Serbian portfolio managers. The results of the empirical research show that the active portfolio management of mutual funds in the Republic of Serbia has not been successful in terms of outperforming the market. Portfolio managers of most Serbian mutual funds lack the ability to choose profitable securities and do not have market timing ability.

Anahtar Kelimeler:

0
2020
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Serbian Journal of Management

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 289
Atıf : 161
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini