Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 5
Impact Of Public Subsidies On Micro and Small Business Development In Georgia
2022
Dergi:  
Journal of Eastern European and Central Asian Research
Yazar:  
Özet:

The study evaluates the government's subsidy program for micro and small businesses in Georgia. Firms that submitted business ideas that scored over a predetermined cutoff level received investment subsidies from the program. To analyze the effect of public support on firm-level financial and economic results, we use a sharp discontinuity design applied to firm-level survey data of beneficiary and non-beneficiary enterprises. The survey data is complemented by administrative data collected by the implementing agency, Enterprise Georgia. We find a significant positive impact on participating firms' investment in the program's first year. We also find weak evidence of public subsidies crowding out private investments in subsequent years. The state support program appears to have not affected sales, employment, or access to additional finance for beneficiary firms, even in the program's early stages. The results are robust to sensitivity analysis.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Journal of Eastern European and Central Asian Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 345
Atıf : 99
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini