Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
 İndirme 6
2021 Ab Ticaret Politikasi İncelemesi: Ticaret Stratejisinde Degisim ve Yeni Girisimler
2022
Dergi:  
Ankara Avrupa Çalışmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

The aim of this article is to explore whether the European Union (EU) has adapted its trade strategy to the emerging needs and challenges in the post-pandemic era. Comparing the EU’s new trade strategy document ‘Trade Policy Review’ with the previous one ‘Trade for All’, the study demonstrates that the EU reformulated its trade strategy to tackle the present challenges. Using text mining techniques with R programming language, two trade strategy documents were analyzed separately and comparatively. The findings reveal that the priorities of the current trade agenda are economy, sustainability, and global actions. Compared with the previous document, the emphasis on sustainability and digitalization is much stronger in the Trade Policy Review. Besides, resilience and transition seem to be relatively new areas of focus.

Anahtar Kelimeler:

The 2021 Eu Trade Policy Review: Shift In Trade Strategy and New Initiatives
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Ankara Avrupa Çalışmaları Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 291
Atıf : 833
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini