Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 49
 İndirme 12
An Aristotelian Approach to Miller’s Death of a Salesman
2017
Dergi:  
Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

The earliest discussion of tragedy as a genre is found in Aristotle’s Poetics. Aristotle based his theory on induction from the tragedies of Greek playwrights such as Aeschylus, Sophocles, and Euripides. Although different centuries have given rise to various types of tragedy and the definition of tragedy considerably changed especially after Arthur Miller’s Tragedy and the Common Man, Aristotle’s discussions –when flexibly managed— apply to many tragic plots. Accordingly, domestic tragedies in American Drama in the mid-twentieth century follow a pattern similar to that of Aristotle’s. Arthur Miller’s Death of a Salesman is one of the masterpieces of the particular period, which –for many— rejects some of the Aristotelian principles in Poetics. However, in terms of plot structure, character, and thought, the most important three of the six components of tragedy for Aristotle, Miller’s play conforms to the rules set for a tragic play.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Alan :   Eğitim Bilimleri; Filoloji; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 402
Atıf : 4.890
Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi