Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 19
 İndirme 6
A Study On Factors Influencing Employee Job Satisfaction In Automobile Industries In Kanchipuram District
2022
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

Employees are the backbone of any organisation. They are the most precious and important asset among all the asset of any organisation. Job satisfaction is a part of employee life satisfaction. So, when human resource is satisfied in terms of their jobs, then only productivity level goes up. It is because Lease (1998) said that “Employees who have higher job satisfaction are usually less absent, less likely to leave, more productive, more likely to display organizational commitment and more likely to be satisfied with their lives”. Increase in job satisfaction will reflect better organizational citizenship behaviour (J. Y. Jiang, L. Y. Sun ,K. S. Law 2011). The study of job satisfaction is of great significance for any organization, for several reasons. There are many factors influencing job satisfaction. This paper specially analyses the most influencing factors of job satisfaction in automobile industries.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.800
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online